Categories
branches

Drie hard getroffen branches door de pandemie

Over een paar maanden is het eindelijk zomer. Het afgelopen half jaar is voor een groot aantal ondernemingen in Delft – net als in de rest van Nederland – erg zwaar geweest door de pandemie.  Door de snelle verspreiding van het Corona virus heeft de Nederlandse overheid strenge maatregelen moeten nemen om de bezettingsgraad van het aantal Covid patiënten zoveel mogelijk te beperken. Gelukkig zijn er inmiddels al ruim 8,4 miljoen prikken gezet in Nederland en is het griepseizoen  – waarin men vatbaarder is voor het virus – alweer voorbij. Het  vooruitzicht is mede hierdoor positief en maakt versoepelingen weer mogelijk. Nu langzamerhand steeds meer bedrijven weer hun deuren mogen open in Delft, is seo Delft belangrijker dan ooit om de doelgroep opnieuw te bereiken. Welke branches in Delft kunnen een goede seo specialist het best gebruiken op dit moment?

Persoonlijke verzorging

Doorlopende wenkbrauwen, onverzorgde baarden en kapsels waarvan we niet wisten dat die bestonden. Tijdens de lockdown zag iedereen er anders uit. Het uitvoeren van contactberoepen zoals schoonheidsspecialiste, kappers en visagisten was een lange tijd niet meer mogelijk. Nu zij weer aan het werk mogen, is het belangrijk om ervoor te zorgen de bedrijven niet vergeten worden door hun klanten.

Horeca

Ook de horeca heeft het erg zwaar gehad. Tot heden is het verboden om wat te eten of drinken in een restaurant of café. Alleen terrassen zijn sinds kort weer open. De verwachting is dat binnenkort alles weer open mag net als in de zomer van 2020.  Daarom is het voor de horeca aan te raden om nu al bezig te zijn met  het uitvoeren van een goede marketingcommunicatiestrategie.  Dat voorkomt namelijk dat je klanten straks overstappen naar de concurrent.

Sportscholen

Een goede marketingcommunicatiestrategie en het inschakelen van een seo specialist Delft is niet alleen noodzakelijk voor de horeca en contact beroepen binnen de persoonlijke verzorgingsbranche. Sportscholen hebben ook te maken gehad met enorme verliezen en kunnen nieuwe klanten goed gebruiken deze zomer.